Понедельник, 03.06.2024, 19:19
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Февраль 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архив записей
Наш опрос
Ваш вік
Всего ответов: 105
Мини-чат
200
Друзья сайта

Главная » 2009 » Февраль » 5 » Ювентус виходить у півфінал Кубка Італії
07:02
Ювентус виходить у півфінал Кубка Італії
Стара Синьйора лише завдяки серії пенальті зуміла зупинити опір Наполи.Останній чвертьфінальний матч Кубка Італії повинен був стати прикрасам мид-уика - ніяк старі вороги повинні були зійтися на Делле Альпи. Неаполитанцы не вигравали в Туріні з 1988-го року, однак саме вони вибили Стару Синьйору з торішнього розиграшу Кубка.

Незважаючи на те, що видужали нарешті Мауро Каморанези й Кристиан Поульсен, лазарет туринцев усе ще переповнений. Поміркуєте самі: по різних причинах цей матч пропускали Буфон, Тьягу, Дзанетти, Кьеллини, Зебина, Салихамиджич, Маркизио й Кнезевич.

Незважаючи на статус двобою, перший тайм вийшов з розряду "пожевал і виплюнув". А якщо щось і спробувати згадати, так на розум прийде лише безглузда травма Де Челье. Паоло зупиняв прорив Гаргано грубим фолом, однак сам постраждав від цього порушення. Замість нього на поле з'явився Молинаро, а самого Де Челье відвезли в лікарню з підозрою на перелом ребер. На щастя, невтішний прогноз не підтвердився - просто забите місце в молодого фуллбека.

Після перерви команди заграли поинтереснее, однак забивати як і раніше не виходило. Активніше забігав Лавесси, відразу ж пожвавивши гру Партенопеи спереду. Иезекиель один раз навіть зробив свій фірмовий слаломний прохід, що, проте , завершився лише ударом у Легротталье. Трохи пізніше удар того ж аргентинця відбив Маннингер, що заміняє прихворавшего Буфона.

Добре ввійшов у гру й Давид Трезеге, мати якого зустрічала вихід сина на поле розсипаючи конфетті на трибуні. Француз навіть мав відмінну можливість вивести свою команду вперед, однак, пробиваючи з розвороту,потрапив у захисника. Класну з також засік Дель Пьеро, банально подскользнувшись і не зумівши нормально завдати удару після чудесного проходу Маркьонни.

Як не дивно, за два экстра-тайма обидві команди теж створили парочку непоганих моментів. Так, Трез знову зіпсував непогану можливість, не зумівши переграти Наварро із близької відстані. Ну а Маннингеру довелося попотеть після неприємного зрізання від Сиссоко при подачі неаполитанцами кутового.

Що стосується серії пенальті, те отут удачливее виявилися хазяї. Після промаху Недвада здавалося, що шансів у Старої Синьйори вже ні, однак три підряд помилки гостей (Лавесси, Контини й Гаргано) при пробитті одинадцятиметрових зіграли їм на руку. 

Ювентус у півфіналі Коппа Італія, де їм має бути поборотися з Лацио. Ці півфінальні матчі відбудуться четвертого березня й 22-го квітня.


Ювентус - Наполи 0:0 (по пенальті 4:3)

Ювентус: Маннингер, Грыгера, Легротталье, Мельберг, Де Челье (Молинаро, 24), Маркьонни, Сиссоко, Поульсен, Джовинко (Недвед, 69), Яквинта (Трезеге, 59), Дель Пьеро

Наполи: Наварро, Сантакроче, Каннаваро, Контини, Монтервино (Больячино, 75), Пациенца, Гаргано, Хамшик, Ароника (Витале, 91), Салайета (Денис, 101), Лавесси 

Попередження: Молинаро, Мельберг, Сиссоко, Легротталье - Контини, Монтервино, Сантакроче, Больячино, Пациенц

За матеріалами:Football.ua

Категория: Италия | Просмотров: 667 | Добавил: football-7 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]